Apinor
Stacks Image 10276
Apinor slyngesil
Pris inklusive mva:
kr 6950,-
Pris eks. mva: kr 5560,-
SKU: apss
Produktinformasjon:

Apinor Slyngesil er utført i rustfritt stål, og konstruksjonen er spesiell for å gjøre silingen enklere og mer rasjonell. Slyngesilen har ingen gjennomgående aksel som har vært vanlig på tidligere slyngesiler, men blir montert i slynga via justerbare akseltapper øverst og nederst. Denne konstruksjonen gjør at slyngesilen passer i en rekke slyngetyper fordi akseltappene kan forskyves opp og ned.

Justeringsmulighetene er +/- 17cm. I tillegg er nederste akseltapp vendbar med 2 forskjellige tykkelser på endene, 12mm og 14mm. Mål hullet i bunnen av slynga di og se om det er 12mm eller 14mm i diameter og om slyngesilen passer. For lange akseltapper kan kappes ned i lengde om ønskelig.

Apinor Slyngesil leveres med 2 svært finmaskede innerposer i nylonduk spesialdesignet til slyngesilen. Silposene kan enkelt settes inn og tas ut for rensing og skylling med kaldt vann. Ved rengjøring, vrenges silposen for å få ut voksrester og urenheter. Slik slipper man klinet med å rengjøre og skrape ren nettingduken med slyngesilen montert slik det er med ordinære slyngesiler. Når den ene posen er for skylling eller tørking, benyttes den andre til siling.

Slyngesilen passer til SAF Natura D800 ved hjelp av ekstra akslingssett.
Spesifikasjoner:
Materiale: Rustfritt stål:
Diameter: 38cm
Høyde: 33cm
Lengde nedre akseltapp: 16,5cm
Lengde øver akseltapp: 11,5cm
Tykkelse nedre akseltapps ender: 12mm og 14mm.
Samlet justeringsmulighet opp/ned: Ca 17cm.
Sildukens maskestørrelse: 150 mesh
Leveres med antall silposer: 2 stk.
Tilpasning: Kan monteres og brukes i svært mange slyngetyper.


Lik Apinor på facebook:
Stacks Image 148
Stacks Image 152
Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com

Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com