Apinor
Stacks Image 10276
Apinor slyngesil
Pris inklusive mva:
kr [slynge-E23]
Pris eks. mva: kr [slynge-F23]
SKU: apss
Produktinformasjon:

Apinor Slyngesil er utført i rustfritt stål, og konstruksjonen er spesiell for å gjøre silingen enklere og mer rasjonell. Slyngesilen har ingen gjennomgående aksel som har vært vanlig på tidligere slyngesiler, men blir montert i slynga via justerbare akseltapper øverst og nederst. Denne konstruksjonen gjør at slyngesilen passer i en rekke slyngetyper fordi akseltappene kan forskyves opp og ned.

Justeringsmulighetene er +/- 17cm. I tillegg er nederste akseltapp vendbar med 2 forskjellige tykkelser på endene, 12mm og 14mm. Mål hullet i bunnen av slynga di og se om det er 12mm eller 14mm i diameter og om slyngesilen passer. For lange akseltapper kan kappes ned i lengde om ønskelig.

Apinor Slyngesil leveres med 2 svært finmaskede innerposer i nylonduk spesialdesignet til slyngesilen. Silposene kan enkelt settes inn og tas ut for rensing og skylling med kaldt vann. Ved rengjøring, vrenges silposen for å få ut voksrester og urenheter. Slik slipper man klinet med å rengjøre og skrape ren nettingduken med slyngesilen montert slik det er med ordinære slyngesiler. Når den ene posen er for skylling eller tørking, benyttes den andre til siling.
Spesifikasjoner:
Materiale: Rustfritt stål:
Diameter: 38cm
Høyde: 33cm
Lengde nedre akseltapp: 16,5cm
Lengde øver akseltapp: 11,5cm
Tykkelse nedre akseltapps ender: 12mm og 14mm.
Samlet justeringsmulighet opp/ned: Ca 17cm.
Sildukens maskestørrelse: 150 mesh
Leveres med antall silposer: 2 stk.
Tilpasning: Kan monteres og brukes i svært mange slyngetyper.


Lik Apinor på facebook:
Stacks Image 148
Stacks Image 152
Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com

Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com