Apinor
Stacks Image 10532
FONDABEE, ESKE 5x2,5KG
Pris inklusive mva:
kr 338,75
Pris eks. mva: kr 275,-
STERK PRISØKNING PÅ BIFÔR.
Klimakrise, tørke og krig i Ukraina har gitt lite sukker på verdensmarkedet. Dette har gitt sterk prisøkning  på alle sukkerbaserte varer uansett produkt og leverandør. Også bifôr har gått mye opp i pris fordi det består stort sett av sukker. Vi beklager disse prisøkningene som er utenfor vår og de flestes kontroll.
SKU: fonda5
Produktinformasjon:

Fondabee, lettfordøyelig sukkerarter til drivfôr for bier.
Velegnet til bruk på våren for ekstra vårutvikling, nødfôring eller til bruk i parekasetter. Posene inneholder 2,5kg plastisk fôrdeig klar til bruk.

Åpne dekkbrettets bitømmeråpning, snitt ut et stykke av plasten og legg Fondabee-posen over hullet. Mange bruker en 5cm høy karm langs kanten av dekkbrettet som tilsvarer høyden på posen eller bruker Glava isolasjon som går godt ned på kantene. Kan også skjæres i tynne skiver og legges rett på bærelistene i kubene eller på dronninggitter under dekkbrettet.

FRAKT AV VAREN
En eske veier netto 12,5kg (brutto 12,7kg), og blir sendt med Norgespakke 10-25kg. To esker veier mer enn 25kg, og vil da havne i takstgruppe 25-35kg. Frakt av denne varen koster ofte mer enn selve varen ved sending.
Spesifikasjoner:
I pakken: 5 poser a 2,5kg
Innhold: Sukker, glukose og vann
Sukkerinnhold: 88,5%
Nettovekt: 12,5kg
Lik Apinor på facebook:
Stacks Image 148
Stacks Image 152
Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com

Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com