Apinor
Stacks Image 10380
Start bestillingen med å finne ut hvilke produkter du ønsker å bestille. Notér deretter navnet på artikkelen (evt. SKU-tittel), samt antallet du ønsker å bestille.

Fortsett ved å fylle ut skjemaet under. Det er viktig at du oppgir korrekt adresse og kontaktinformasjon. Fraktkostnader beregnes ut fra
postens satser.

Trenger du mer informasjon om produkter, priser, frakt eller noe annet, ring Apinor.no på +47 905 13 956
Forsendelser
Apinor selger kvalitetsprodukter og varer som varierer i både vekt og størrelse. Fraktkostnad følger postverkets satser. Før du som kunde skal betale, vil du motta oversikt over bestillingens totale kostnad inklusive frakt. Når varen så er betalt, vil forsendelsen skje omgående. Med en slik løsning ønsker Apinor at begge parter blir fornøyd med handelen.
Hent bestillingen hos Apinor
Det er selvsagt mulig å hente varene lokalt hos Apinor. Legg dette til i bestillings-skjemaet under, sammen med bestillingen din, slik at vi kan sette opp en avtale på tidspunkt med deg.
Apinor ønsker å stå for kvalitet
Apinor setter høye krav til sine leverandører og sikter høyt når det kommer til kvalitet, service og fornøyde kunder. Er du like vel ikke fornøyd med bestillingen eller produktet du har kjøpt, eller har andre spørsmål eller henvendelser, kan du ta kontakt med Apinor via kontaktsidene våre, eller ring +47 905 13 956, så vil vi gjøre det vi kan for å holde på et godt kundeforhold.
Lik Apinor på facebook: