Apinor
Stacks Image 10436
75 cm rørepropell for honning
Pris inklusive mva:
kr 750
Pris eks. mva: kr 600
SKU: aprp75
Produktinformasjon:

Apinor har utviklet rørepropell for honning og for tillaging av sukkerlake i tank. Rørepropellen er produsert i rustfritt stål. Vingen er 10cm lang og vridd slik at ved bruk i drillen, presses honningen ned og rørepropell og drill opp ved normal rotasjon med klokka. Slik unngår man at propellen hugger i tank og bøtte. Stavlenden på rørepropellen er 75cm.

Staven kan i tillegg kappes med jernsag i den lengden som måtte passe best. I enden har staven en sveis som skal forhindre at rørepropellen glir i drillens chuck og avgir metallspon. 

Rørepropellene passer i alle typer driller, men anbefaler motorstyrke på minimum 600W og helst reduksjonsgir dersom stiv honning skal røres myk igjen. Propellen fungerer utmerket i flytende honning og gir fullstendig homogenitet i løpet av kort tids bruk.

NB! Apinor tar ikke ansvaret for feil bruk av rørepropellen og overbelastning av drillen. Unngå å bruke den slik at den gnager i plastbøtter og ståltanker. Det skulle vel være unødvendig å nevne, men nå er det gjort.
Spesifikasjoner:
Materiale: rustfritt stål
Vingelengde: 10cm
Lengde: 75cm
Lik Apinor på facebook:
Stacks Image 148
Stacks Image 152
Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com

Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com