Apinor
Stacks Image 10532
Apifôr 8 pk. 4,5kg eske
Bestill 2 esker for samme porto!
Pris inklusive mva:
kr 410,-
Pris eks. mva: kr 328,-
SKU: apf8
Produktinformasjon:
Apifôr 8pk. 4,5kg eske er slik sammensatt at alle de livsnødvendige essensielle aminosyrene som biene henter fra pollen, er til stede i riktig mengde. Kombinasjonen Apifôr og Api Dryppfôrere gir god vårutvikling og yngelproduksjon fram til biene selv kan hente det de trenger i naturen. Apifôr pakkes i papirposer som biene gnager bort etter behov.

PÅ VÅREN
Gir biene Apifôr og dryppfôrer med 30%-40% sukkerlake etter renselsesflukten, har biene alt de trenger inni kuben for yngelproduksjon uavhengig av været ute. Resultatet blir sterke kuber til trekket.
NB: Ikke gi apifôr før biene har hatt renselsesflukt, fordi dette kan føre til bukløp i kubene dersom de blir sittende lenge inne.

ETTER SOMMERTREKKET
Gi apifôr i trekkpauser eller om kubene dine blir stående uten lyngtrekk frem til innvintring. Apifôr vil gi kraftig yngling slik at kubene blir sterke utover sensommer og høst. Aktuell periode er 10.juli til 15.august.

FRAKT AV VAREN
En eske Apifôr veier 4,5kg, og blir sendt som Norgespakke 0-10kg. To esker kan altså sendes til samme fraktkostnad som en eske.
Stacks Image 79539
Stacks Image 79541
Spesifikasjoner:
Pakker: 8 stk
Vekt: 4,5 kg
Vekt pr. pose: 565g
Lik Apinor på facebook:
Stacks Image 148
Stacks Image 152
Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com

Alle rettigheter reservert © Apinor.no

Utviklet av sirBull.com